Welfsels

Top Ondernemingen
Welfsels


Welfsels

De Doncker bvba is een familiebedrijf, gespecialiseerd in het produceren van breedplaten, betonbalken, welfsels en betonwanden alsook het leveren van bouwmateriaal.

De Doncker bvba - Welfsels

Welfsels of verdiepingsoverspanningen worden gebruikt om een bouwlaag af te sluiten en om een degelijke basis te voorzien waarop de volgende bouwlaag kan rusten.

Welfsels - Paesen Bouwmaterialen

Welfsels bestaan in verschillende uitvoeringen (ruw of glad) en afmetingen. Betonnen welfsels worden vaak in verschillende afmetingen bij nieuwbouwprojecten gebruikt.

Welfsels - Bouwmaterialen Van Herck Herenthout

SUPERSTERK, SUPERGLAD. Onze ultramoderne productie-unit is uitgerust met de allerlaatste technologie├źn. Daardoor kan Fingo u voorgespannen welfsels van de hoogste ...

Voorgespannen welfsels - Fingo - betonnen welfsels ...

fingo,bouwmaterialen, gladde welfsels, ruwe welfsels, breedvloerplaten, voorgespannen welfsels, beton, gewapend, traditionele welfsels, bouwproducten, bouwinformatie ...

Tech. fiches voorgespannen welfsels - Fingo - betonnen ...

Welfsels vormen de basis van een bouwlaag. Ze ondersteunen de muren van het gelijkvloers, die dan de vloerelementen van de eerste verdieping dragen.

Welfsels - Livios

Er zijn drie soorten vloerelementen: betonnen welfsels, balken en vulpotten, en breedplaatvloeren.

Soorten welfsels en vloerelementen - Welfsels - Livios

welfsels; balken; ijzerwerk; Welkom Bienvenue

Daerden - Welkom / Bienvenue

De Smedt Beton is een betonbedrijf in Meise. Bouwen is mensenwerk. ... Bouwen is mensenwerk. Dat geldt zowel voor de traditionele als voor de prefabbouw.

De Smedt Beton

Producent van strengpers gevelstenen, gewelven, lateien en keramische snelbouwstenen waaronder de thermo- en hoge weesrtandblokken.© Belgische Lokale Bedrijvengids | XML