Textiel technisch

Top Ondernemingen
Textiel technisch


Textiel technisch

Als distributeur van technisch textiel en toebehoren heeft Votracom alle materialen in huis om zeilen en vrachtwagen baches te fabriceren.

Technisch textiel en toebehoren - Votracom

GG Voltex te Torhout is uw groothandel in geotextiel, technisch textiel en non-woven. Indien u meer informatie wenst, gelieve ons te contacteren of zie website.

Voltex NV - Torhout (8820), Keibergstraat 82, geotextiel ...

We zijn wereldmarktleider in gecoat technisch textiel en hoogwaardige beschermkleding. We beschermen de mens en zijn bezittingen.

Home | Sioen industries

Om deze opdracht te vervullen, biedt Centexbel als collectief onderzoekscentrum de textielbedrijven een uitgebreide reeks activiteiten aan, zoals onderzoek ...

Technisch en Wetenschappelijk Centrum voor ... - centexbel.be

Hulleman textiel denkt met u mee. Hulleman textiel ontwikkelt en produceert technisch hoogwaardige textielproducten voor de medische sector, de horeca en de scheepvaart.

Hulleman textiel - Kwaliteit is onze zorg

Hulleman textiel denkt met u mee! Hulleman textiel ontwikkelt en produceert technisch hoogwaardige textielproducten voor de medische sector, de horeca en de scheepvaart.

Webshop thuiszorgdekbed.nl (Hulleman textiel)

Lampe Technical Textiles - Lampe Technical Services : 135 jaar ervaring in technisch textiel, vilt en filtertechniek Stof-/poederfiltratie...

- Lampe Technical Textiles

Van textielgrondstoffen tot textielweefsels. Oorspronkelijk betekende het woord textiel een weefsel dat geweven is met een weefgetouw. Vandaag heeft textiel een veel ...

Textiel: van grondstoffen tot weefsels voor diverse ...

Centraal informatiepunt voor textielverzorging. Wassen, stomen en reinigen. Informatie over zakelijke dienstverlening en voor particulieren. Adressen en verwijzingen.

Textielbeheer

Eigen label of kledinglijn? | Altijd al een eigen label willen hebben? Wij helpen je van design tot productie met jouw eigen label of kledinglijn.© Belgische Lokale Bedrijvengids | XML