Restauratie van meubelen

Top Ondernemingen
Restauratie van meubelen


Restauratie van meubelen

In Atelier 1312 kunt u terecht voor het restaureren, reparareren of herstellen van antiek en oude meubelen of het maken van nieuwe meubelen op maat.

Restauratie van antiek en oude meubelen - Atelier 1312

G.A. Meijerink & Zn is een gerenomeerd restauratiebedrijf voor antieke meubelen met vele jaren ervaring in binnen- en buitenland gevestigd in Twente (bij Enschede).

restauratie van antieke meubelen - G.A. Meijerink & Zn.

Vicus Antiek antiquair antiek & antieke meubels, antiekrestauratie, whitewash, meubelrestauratie. Taxatie kunst en antiek, antieke meubelen, inboedel.

Vicus Antiek & Antiekrestauratie - Antieke Meubels ...

Welkom. Welkom bij Mijndert Antiek! Ons bedrijf verzorgt ambachtelijke restauratie van uw meubelen. Van klein tot groot, van politoeren tot herstel waterschade.

Mijndert antiek restauratie

Footer content Stuur ons een mail Voor alle vragen en meer informatie kan u nog steeds hier een mailtje sturen. bel ons Voor alle vragen en meer informatie kan u ook ...

Hofke Ter Musse

in alkmaar zit een schitterende winkel met ambachtelijke werkplaats voor het maken en restauereren van antieke meubelen, 18e eeuws, politoeren, houtsnijwerk alles met ...

antiek de houtkrul verkoop, restauratie en maatwerk in alkmaar

Wij restaureren antieke klokken en barometers in ons atelier in Wagenberg. Voor zowel het uurwerk als de kast en de wijzerplaat en alles wat er bij hoort verzorgen ...

Verkoop — Klokkenmaker Joost Jongerius restauratie oude ...

Voor de aan- of verkoop van mooie antiek moet u zeker eens langslopen bij Antiekzaak The Victorian Gallery. Wij zorgen ook voor restauraties.

Antiek Stokkem | The Victorian Gallery: restauratie ...

Houterij de Specht (Zetten) is gespecialiseerd in ambachtelijk houtsnijwerk voor antieke meubelen, beelden en decoraties, cursussen en workshops beeldhouwen.

Houtsnijwerk, restauratie, beelden en cursussen bij ...

Sinds 1987 worden in het Atelier van Dick Visser in de Kerkstraat 40 te Antwerpen antieke meubelen van particulieren, antiquairs, architecten en musea gerestaureerd.© Belgische Lokale Bedrijvengids | XML