Poetslappen

Top Ondernemingen
Poetslappen


Poetslappen

Poetslappen voor de industrie. Witte en bonte poetslappen van tricot, flanel, lakenstof of badstof verpakt in 10kg dispenserdoos. Verzending binnen 24 uur.

Poetslappen | 10 kg dispenserdoos | Poetslap.nl

Bewima poetsdoeken verwerkt en levert een uitgebreid gamma aan poetsmateriaal voor drukkerijen, de metaalsector, voedingssector, Pharma, horeca, ... .

BEWIMA - homepagina

OAF Holland OAF Holland BV is producent en leverancier van verf-, beits-, bitumineuze en andere producten voor de zakelijke markt en industrieën in Nederland.

OAF Holland - Home

Profiteer tot 1 april 2017 van 20 tot 25% palletkorting op het speciale OAF voorjaarsassortiment. Dit assortiment bestaat uit: Tuinbeits (Transparant & Dekkend)

OAF Holland - Acties

Bedrijf in Hagestein voor reiniging, hygiëne, bedrijfskleding en veiligheidsproducten.

Unicum Hagestein • reiniging hygiëne bedrijfskleding ...

cleaning solutions. Al meer dan 80 jaar fabrikant en importeur van poets- en hygiënepapier, poetslappen, poetskatoen en non woven reinigingsdoeken voor de ...

Poetsdoeken van PDB Cleaning Solutions

Gasolie, brandstof * Smeermiddelen * Verf- en verfbenodigdheden * Detergenten * Kuisbenodigdheden en poetslappen * Ophalen van afvaloliën

N.V. Bunkers Dagreda-Dobbelaere

Sinds 2003 is Middel Groothandel specialist in hoogwaardige reinigingsproducten en alles wat daarmee samenhangt, zoals gereedschappen en kleding.

Middel Groothandel | Toeleverancier voor bouw, industrie ...

Omdat Teakhout van nature vettig is vergt het iets meer werk om dit goed te behandelen. Op deze pagina leest u de werkwijze.

Teakhout behandelen - hout-olie.nl

MTS Euro Products is dé one-stop-shop voor alle producten die een bijdrage leveren aan de verbetering van de hygiëne in uw bedrijf of organisatie.© Belgische Lokale Bedrijvengids | XML