Palliatieve zorg

Top Ondernemingen
Palliatieve zorg


Palliatieve zorg

Palliatievezorg is de site met informatie over zorg in de laatste levensfase met aandacht voor het lichaam, geest en ziel.

Palliatieve zorg

Palliatieve zorg is zorg die gericht is op palliatie, dat wil zeggen verzachting of verlichting. Het wordt meestal gebruikt als impliciet contrast met curatieve zorg ...

Palliatieve zorg - Wikipedia

Palliatieve Zorg - als genezen niet meer mogelijk is De site Netwerk Palliatieve Zorg is de 'moedersite' van de sites van alle Netwerken Palliatieve Zorg.

Palliatieve Zorg - als genezen niet meer mogelijk is > Home

Discussies, e-mailgroep, decubitus, mondzorg, pijnbestrijding, artikels, literatuur en wettektsten over sterven en dood.

Federatie Palliatieve Zorg Vlaanderen | index.htm

Houdt zich landelijk bezig met het verstrekken en uitwisselen van informatie en draagt bij aan de integrale ontwikkeling van de palliatieve terminale zorg.

Agora stimuleert een palliatieve benadering in zorg en welzijn

Palliatieve terminale zorg is de zorg voor mensen voor wie geen genezende behandeling meer mogelijk is en die zich in de laatste drie tot zes maanden van hun leven ...

Vrijwillige Palliatieve Terminale Zorg Nederland

WELKOM OP PALLIALINE. Op Pallialine staan richtlijnen palliatieve zorg volgens recente inzichten in diagnostiek en behandeling bij palliatieve zorg beschreven.

Pallialine

Zorg voor patiƫnten die niet meer kunnen genezen noemen we palliatieve zorg. Er wordt nogal eens gedacht dat palliatieve zorg hetzelfde is als terminale zorg.

Palliatieve zorg - UMC Utrecht

Palliatieve zorg is aan de orde als de ziekte waaraan de patiƫnt lijdt ongeneeslijk blijkt te zijn. Er is in palliatieve zorgverlening niet alleen aandacht voor de ...

Palliatieve zorg... - www.palliatievezorg.nl

Het Netwerk Palliatieve Zorg Stadsgewest Breda is een samenwerking van vier subregionale netwerken in de regio: Moerdijk/Drimmelen, Etten-Leur/Zundert, Breda en ...© Belgische Lokale Bedrijvengids | XML