Orthoptisten

Top Ondernemingen
Orthoptisten


Orthoptisten

Website van de Nederlandse Vereniging van Orthoptisten - NVvO ... Wij heten u heel hartelijk welkom op de site van de Nederlandse Vereniging van Orthoptisten (NVvO).

orthoptisten.info

... in een oogheelkundige/orthoptische kliniek in een ziekenhuis of in een particuliere oogartsenpraktijk. Ook zijn orthoptisten werkzaam in de slechtziendenzorg.

Orthoptist - Wikipedia

Wat is orthoptie? Orthoptie wil zeggen “recht kijken”. Een goede samenwerking tussen de ogen is de basis voor een rechte oogstand. Door een rechte oogstand kunnen ...

Orthoptisten - OMC

Op donderdagmiddag is er een overlegspreekuur van orthoptisten en oogarts. Patiënten waarbij operatie noodzakelijk is, worden voor dit spreekuur geboekt.

Orthoptie - Het Oogziekenhuis Rotterdam

Wat doet de orthoptist Volwassenen en kinderen met klachten over scheelzien, dubbelzien, hoofdpijn na inspanning van de ogen, en met leesproblemen kunnen terecht bij ...

Wat doet de orthoptist? - Patiëntenfolders - 5188 - Isala

Op dit moment zijn er binnen ZorgkaartNederland 47 orthoptisten in Nederland bekend. Het gemiddelde cijfer van alle orthoptisten in Nederland ...

47 orthoptisten in Nederland - zorgkaartnederland.nl

Als er iets mankeert aan de samenwerking tussen de ogen of aan de oogstand, wordt een orthoptist ingeschakeld. Orthoptie wil zeggen "recht kijken".

Orthoptisten - umcg.nl

De orthoptisten: Op de polikliniek oogheelkunde van het VU Medisch Centrum zijn vijf orthoptisten werkzaam. Mw. JSM Krijnen, coördinerend orthoptist Mw.

Orthoptie - VUmc© Belgische Lokale Bedrijvengids | XML