Opleiding personeel

Top Ondernemingen
Opleiding personeel


Opleiding personeel

MBO-, MHBO-, HBO- en Masteropleidingen voor HR-professionals door heel Nederland, klassikaal of vanuit huis. Bekijk het aanbod opleidingen binnen het P&O-vak!

Training of opleiding Personeel en Organisatie in deeltijd ...

De opleiding Personeel en Organisatie is een korte, zeer praktische opleiding waarmee u essentiƫle vakkennis leert op het gebied van personeelsmanagement.

Opleiding Personeel en Organisatie - ISBW Opleidingen en ...

Praktijkgerichte MBO-, MHBO- en HBO-opleidingen Personeel en Organisatie (P&O) met examengarantie door heel Nederland. Bekijk het volledige aanbod!

Opleiding Personeel & Organisatie volgen? | Scheidegger ...

Na het afronden van de opleiding Medewerker Personeel en Arbeid kun je werk vinden bij een uitzendbureau, detacheringbureau of op de afdeling personeelszaken van een ...

Medewerker personeel en arbeid (4) | MBO-opleidingen - roc.nl

MBO- en MHBO-opleidingen Personeel en Organisatie (P&O) bij de opleider van werkend Nederland. Zowel dag, avond als e-Learning. Bekijk het complete aanbod!

MBO-opleiding Personeel en Organisatie volgen? | NCOI ...

HBO Human Resource Management (Personeel en Arbeid) Deeltijd en Duaal. Wil je nou iets doen met psychologie of toch de economische kant op? Als je er niet uitkomt ...

Deeltijdopleiding Human Resource Mangement (HBO)

Personeel en arbeid, juridisch. Wil je je verdiepen in het bedrijfsrecht of de spil worden op de afdeling personeelszaken? Bij het NTI kun je dit leren.

Opleiding personeel en arbeid volgen bij NTI

Opleidingen zijn niet de enige manier om personeel te ontwikkelen. Maak kennis met vijf alternatieven.

5 manieren om personeel te ontwikkelen - Opleiding en ...

Mensen zijn het belangrijkste kapitaal van een organisatie. In de hbo-opleiding Human Resource Management (voorheen Personeel en Arbeid) leer je dat kapitaal te beheren.

Hbo-opleiding Human Resource Management (HRM)

Onno Deze opleiding heet nu toch Human Resource Management? Of zijn er nog hogescholen die deze opleiding aanbieden als personeel en arbeid? BFR© Belgische Lokale Bedrijvengids | XML