Ingemaakte kasten

Top Ondernemingen
Ingemaakte kasten


Ingemaakte kasten

Ingemaakte kasten op maat. Ben je op zoek naar een maximum aan bergruimte met zo weinig mogelijk plaatsverlies, dan zijn ingemaakte kasten op maat een echte aanrader.

Ingemaakte kasten: Realisaties, voorbeelden & info kostprijs

wim dhaenens. Wim Dhaenens verzorgt de totaalafwerking van uw interieur op maat van A tot Z. Bekijk hiernaast een aantal realisaties en overtuig jezelf.

WIM DHAENENS - ingemaakte kasten - plafonds - wanden

Geen standaardmodules voor je inbouwkast. Met de ingemaakte kasten van DM-Line kies je voor maatwerk in de meest pure vorm. Wij geloven niet in inbouwkasten die ...

Inbouwkasten en ingemaakte kasten op maat | DM-Line

Ingemaakte kasten of inbouwkasten op maat. Kiest u voor een inbouwkast op maat? Bij Ateliers Verbist kan u van 1 ding absoluut zeker zijn. Samen met u zoeken wij naar ...

Ingemaakte kasten of inbouwkasten | Meubelmakerij Ateliers ...

Immo Greta Leys is vastgoedmakelaar te Schilde met ruim aanbod van appartementen, landhuizen, villa's en bouwgronden in diverse prijsklassen.

Huis TE KOOP > Liefkenshoek , Zoersel Halle 2980

kasten op maat, schuifdeurkasten, inloopkasten, boekenkasten, draaideurkasten, kantoorkasten, slaapkamerkasten en andere inbouwkasten.

Alles over kasten op maat : schuifdeurkasten, inloopkasten ...

Bekijk onze realisaties en vraag online uw prijs op maat aan. Een keuken, dressing, kasten, badkamer of inbouwkast op maat nodig? Wij maken het op uw wens!

Kasten op maat - Gratis offerte & Online prijs advies

DM-Line staat voor kasten op maat, 100% made in Belgium. Geplaatst door je lokale vakman. Dressings, inbouwkasten en wandkasten met schuifdeuren.

DM-Line | Kasten, Dressings & Schuifdeuren op maat

Gesloten dressing. Ben je op zoek naar een functionele dressing met een minimaal aan onderhoud, dan zijn gesloten dressingkasten vast iets voor jou.

Gesloten dressing voorbeelden & tips | Dressingopmaat.be

Omschrijving GELIJKVLOERS Inkomhal ca. 15 m² - beige natuursteen - vestiairekast Gastentoilet ca. 1 m² - beige natuursteen - handenwasser - ingemaakte kast© Belgische Lokale Bedrijvengids | XML