Industriele lijmen

Top Ondernemingen
Industriele lijmen


Industriele lijmen

Voor een onbedenkbare hoeveelheid aan dagelijkse producten die we met zijn allen gebruiken worden industriële lijmen verwerkt. We verdelen de volgende productgroepen.

Industriële lijmen | Lijmpartner.nl meer dan lijm alleen

Op zoek naar hoogwaardige technische lijmen? Lubribond is al 30 jaar een vertrouwde leverancier van lijm producten & siliconen. Bekijk de site voor info!

Lubribond; industriële lijmen & siliconen

Industriële kleefstoffen & afdichtingsmiddelen. LOCTITE is het Henkel-merk dat bekend staat voor zijn hoogkwalitatieve lijmen, afdichtingsmiddelen en coatings.

Loctite – Industriële kleefstoffen en afdichtingsmiddelen ...

B+W is een dynamische flexibele onderneming die continu alert is op de nieuwste technologische ontwikkelingen op het gebied van aandrijftechniek.

B+W Aandrijftechniek, industriële groothandel

In de natuur komen verschillende toepassingen van lijmen voor. Spinnen gebruiken draden voorzien van lijm om hun spinnenweb te spinnen. Ook zijn er spinnen die, om ...

Lijm - Wikipedia

Permabond biedt hoogwaardige lijmen voor de industrie, zoals anaërobe lijm en afdichtingsproducten, cyanoacrylaten, epoxies, methylacrylaten en UV lijmen.

Permabond - lijmen voor de industrie

LOCTITE-lijmen voor cilindrische bevestiging hechten lagers, bussen en cilindrische onderdelen in behuizingen of op assen. Ze verhogen de maximale ...

LOCTITE- lijmen voor cilindrische bevestiging

Allplast is specialist op het gebied van industriële verlijmingen van kunststof producten. Het verlijmen van kunststoffen zoals polycarbonaat, acrylaat, (PMMA) of ...

Kunststof verlijmen van industriële producten | Allplast

Zettex levert een groot productenpakket op het gebied van lijmen, kitten en kleefstoffen. Wij ontwikkelen onze eigen recepten en verpakken deze voor u.

Zettex | Uw internationale leverancier van industriële ...

Groneman is een industriële handelsonderneming gevestigd in Hengelo, gespecialiseerd in Aandrijftechniek, Besturingstechniek en Verbindingstechniek.© Belgische Lokale Bedrijvengids | XML