Chemische reiniging

Top Ondernemingen
Chemische reiniging


Chemische reiniging

Bedrijfskleding die werkt voor jou Bedrijfskleding is jouw meest persoonlijke gereedschap. Jij draagt het, dag in, dag uit. Jij moet ermee werken, in jouw organisatie.

Home - Vendrig

Binnen de markt van de reiniging en meer bepaald de industriële reiniging worden vaak specifieke en verrregaande eisen gesteld aan de gebruikte materialen.

Industriële reiniging - hydromeka.be

MAVOM produceert sinds 1938 als zelfstandige onderneming een groot aantal chemische specialiteiten op het gebied van oppervlaktebehandeling voor metalen.

Chemische oppervlaktebehandeling | Mavom NL

Heuva reiniging & dakcoating is een jong dynamisch bedrijf dat zich o.a. heeft gespecialiseerd in het reinigen en coaten van daken, gevels en damwanden.

Heuva Reiniging & Dakcoating

Onder gevelreiniging verstaat men het reinigen van gevels van gebouwen. Door graffiti en de tand des tijds kan het aanzicht van huizen of bedrijven worden beschadigd.

Gevelreiniging - Wikipedia

Gröninger systemen voor IBC reiniging zijn er in vele varianten, van handmatig tot automatisch bediend, of aangepast voor RVS productcontainers e.d.

IBC reiniging / RVS container reiniging | Gröninger ...

InterCheM. Afvalinzameling, -verwerking en -recycling en productie van chemische stoffen InterCheM is enerzijds een servicegericht afvalinzamelings-, afvalverwerkings ...

InterCheM - afvalinzameling, -verwerking en -recycling en ...

Kennismaking Wat is AURO consequente natuurverf? Grondstoffen Een essentieel gedeelte van de productie van natuurverf vindt niet in het bedrijf, maar ...

Over auro

Desinfectie. 2.1 Chemische desinfectie oppervlakken 2.2 Chemische desinfectie instrumenten en voorwerpen 2.3 Thermische desinfectie instrumenten en textiel

Desinfectie - RIVM

Ons assortiment (chemische) producten. Het assortiment dat we bij InterCheM aanbieden bevat een complete productlijn van chemische middelen. Daarin maken we ...© Belgische Lokale Bedrijvengids | XML