Boenwas

Top Ondernemingen
Boenwas


Boenwas

Boenwas, het lijkt een middeltje uit grootmoeders tijd. Toch kan je het ook vandaag nog gebruiken om je meubels eens extra in de watten te leggen. Bijenwas is ...

BOENWAS - infotalia.com

Ik heb bij de schilder een fles terpentijn gekocht (is wat anders dan terpentine). Het spul ruikt al aardig naar boenwas. Vervolgens een hoekje geprobeerd en er lost ...

Boenwas verwijderen - woodworking.nl

Boenwas? Kijk hier voor alle informatie over Boenwas zoals de samenstelling van Boenwas en het gebruik van Boenwas om uw antieke en moderne meubelen te onderhouden of ...

Bestel boenwas nu hier. - Alles over Politoer, politoeren ...

Terpentijn boenwas was jarenlang hét produkt om meubelen weer keurig in de was te zetten maar helaas is terpentijn boenwas tegenwoordig soms lastig te vinden.

Terpentijn boenwas - Alles over Politoer, politoeren en ...

Meubelwas of boenwas als terpentijnwas, briwax, kalkwas, vloeibare was, bijenwas, paraffinewas en al het andere om uw meubels mee te onderhouden uit voorraad leverbaar.

Meubelwas, boenwas, bijenwas, carnaubawas, antiekwas ...

Ambachtelijke degelijkheid van toen: de basis voor de formules dateert uit de tijd van Napoleon. De kwaliteit van weleer is vandaag nog geperfectioneerd.

SAPOLI VLOEIBARE BOENWAS - Eres-Sapoli

Nieuwe afwerkingproducten "Woodboy Natural"! Met Woodboy Natural geeft u uw vloer “een slijtvaste en vlekbestendige afwerking” met een natuurlijke uitstraling !

Woodboy vernis, lak, boenwas, olie, parketolie, parketlijm ...

Antiek was; hoe zet ik mijn meubel of vloer in de boenwas? Voor de onderhoud van antieke meubelstukken is het belangrijk het hout goed te onderhouden.

Antiek was; hoe zet ik mijn meubel of vloer in de boenwas ...

Franco-Belge in Gent. Al uw materiaal voor onderhoud en reiniging van meubelen. Boenwas, hoe aan te brengen. Politoeren, werkwijze en materialen.

drogisterij Franco-Belge, meubelonderhoud

Bij ons vindt u een zeer ruime collectie meubelbeslag en deurbeslag in oude stijl zoals nostalgisch hang- en sluitwerk en overig nostalgisch beslag voor meubels ...© Belgische Lokale Bedrijvengids | XML