Aluminium verpakking

Top Ondernemingen
Aluminium verpakking


Aluminium verpakking

Artikelnr. Omschrijving. Maat. Dikte. Verpakking. Prijs . 71/2005. alu-bak 1/4 ltr. P . 1000 stuks. 40,25. 71/2006. deksel AK alu-bak 1/4 ltr. P . 1000 stuks. 16,65

Aluminium bak/folie - Schouten Verpakking Leiden

Op zoek naar een industriële verpakking op maat van uw product? Bij groothandel in verpakkingsmaterialen Moens vindt u meer dan 4000 voorraadverpakkingen.

Verpakking op maat van uw product | Moens

Bent u voor uw product op zoek naar de leuke plastic bakjes, schaaltjes en fruitbakjes? Bekijk dan hier het assortiment plastic bakjes.

Plastic bakjes nodig? Uitgebreid aanbod aan bakjes

Op Verpakking.nl staan erg veel verpakkingen, om het overzicht te behouden hebben wij een alfabetische lijst voor u samengesteld. Bekijk ze hier.

Alle verpakkingen van Verpakking.nl op een rij

Aluminium is een zilverwit, buigzaam metaal. Het is stabiel aan de lucht, maar alleen dankzij een dun en gesloten oxidehuidje, dat het metaal een doffe indruk geeft.

Aluminium - Wikipedia

Ik overweeg om met behulp van verlijmen een aantal (aluminium) Tandriemschijven te voorzien van en (aluminium)flens. Heeft iemand ervaring met het verlijmen van ...

Bekijk onderwerp - Verlijmen van aluminium

LIJM VOOR RUBBER, LIJM VOOR RUBBER OP METAAL, METAAL, AARDEWERK, PORSELEIN, GLAS, ALUMINIUM en nog vele andere materialen.

LIJM VOOR RUBBER, LIJM VOOR RUBBER OP METAAL, ALUMINIUM ...

Aluminium koffers op maat van Faes Cases. Stijlvol, licht van gewicht maar ook zeer sterk. Tevens te voorzien van een maatwerk interieur.

Aluminium koffer - Faes Cases

Een foto op aluminium maak je makkelijk en snel. Geschikt voor binnen en buiten; het is bestand tegen alle weersinvloeden. albelli foto's op aluminium!

Foto op aluminium » Bestel je aluminium nu met korting ...

Goedkoopste noppenfolie voor verpakking isolatie verhuizen vorst vijver en tuin. Goedkoop bubbelfolie in online winkel. Grote nop kleine nop 3 laags en 2 laags.© Belgische Lokale Bedrijvengids | XML