Aannemers Houtbouw

Top Ondernemingen
Aannemers Houtbouw


Aannemers Houtbouw

Welkom bij Donker Houtbouw. Houtbouw van bijgebouw tot veranda . Voor de één bouwen we een veranda, terrasoverkapping of kapschuur. Voor de ander een tuinhuis ...

Donker Houtbouw | houten bijgebouwen en veranda’s

Bij houtbouw zijn alle dragende elementen van een bouwconstructie in hout. Twee technieken hebben daarbij de bovenhand: houtskeletbouw en houtmassiefbouw.

Houtbouw | Belgian Woodforum

Aannemers, bouwbedrijven, zzp-ers, houtbouwers, installatie-bedrijven iedereen zoekt een professionele toeleverancier voor bevestigingsmiddelen en machines.

Koster Werkplaatstechniek - Koster Werkplaatstechniek

De Backer, specialist in massieve houtbouw, bestaat al sinds 1979. Iedereen in de streek kent het tentoonstellingspark naast café De Patriot in Zandhoven.

De Backer Houtbouw failliet, schuldeisers vrezen voor hun ...

Niet gevonden? Meld u hier gratis aan! Vul hier uw gegevens in. Uw e-mailadres wordt tevens de gebruikersnaam van uw bedrijfsaccount, waarmee u kunt inloggen.

VAN GELDER PATRICIA | Advocaten | Publigids

Houthandel en timmerwerken zoals gevelbetimmering, houtbouw en houtskeletbouw, houten tuinhuisjes, bergingen, schuttingen, vlonders en terrassen.

Houthandel + diverse timmerwerken zoals gevelbetimmering ...

Ons doel is het bevorderen van kennis van restauratietechnieken, -ambachten en monumentenzorg. Dat doen we met korte bij- en nascholingscursussen voor:

Cursusinstituut voor DE Monumentenzorg - NRC

Aanleg van een vlonder. Een professioneel aangelegde vlonder is een meerwaarde voor uw tuin of dakterras. Met meer dan 20 jaar ervaring in vlonder/houtbouw kunnen wij ...

Hoveniersbedrijf 023Tuinen

Construsoft levert de beste 3D BIM Software (Tekla Structures) voor de bouw. Naast bouw informatie model software levert het ook Vico office & Trimble Sketchup

Home | Construsoft

Bouwkavels in Nederland; vind een bouwkavel of bouwgrond om zelf een huis te bouwen!© Belgische Lokale Bedrijvengids | XML